dijous, 6 de febrer del 2014

ÉS IMPORTANT LA FORMACIÓ?

La importància d'una bona formació en l'ofici de la fleca i la pastisseria.
 

Cada mes iniciem nous cursos a l’escola del Gremi de Flequers de Barcelona: cursos intensius, cursos d’iniciació, cursos ocupacionals i, cada cop més, cursos específics i d'especialització.
La nostra missió des de l’escola és formar professionals perquè puguin accedir al món laboral d’una manera immediata.
L’escola imparteix classes pràctiques combinades amb teòriques. Disposem d’un gran obrador per fer-hi les classes pràctiques i elaborar els productes que s’ensenyen cada dia.

Aquests estudis capaciten per elaborar productes de fleca, pastisseria i confiteria; elaborar i muntar postres de restauració; compondre, acabar i presentar els productes elaborats mitjançant tècniques decoratives i innovadores.
Des del Gremi mai no insistirem prou en la importància de la formació. La formació és important sempre, però ara més que mai, perquè assegura el progrés i és l’única eina que ens pot obrir les portes al món laboral.
 
Tots els nostres cursos són impartits per professors de renom amb una llarga experiència en el sector, tant a nivell professional com docent. Aposten per la innovació i la creativitat utilitzant les eines més actuals i la tecnologia més
capdavantera sense oblidar els aspectes tradicionals i de qualitat.
 
El que pretenen és formar nous flequers i no venedors de pa envasat, com corren avui en dia sense tenir en compte les més mínimes normes de salubritat.
Durant tots aquests anys, l’escola ha esdevingut un pas important per a molta gent, de diferents edats, sexes i cultures. Formar-se en l’aprenentatge de fer pa en totes les seves varietats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada